13 мая 2008 г.

Гугл предлагает мне бесплатный кредит на 200 гривен ($40)

Открываю сейчас почту, а там письмо от гугл адсенса/адвордса на УКРАИНСКОМ языке. Предлагают бесплатный кредит на 200 гривен на раскрутку через Адвордс. Срок годности ваучера - полтора месяца. Плату за активацию $5 можно внести из кредитных денег.

Жаль, что это не подарок, а кредит, хоть и бесплатный. Могли бы и подарить :(

Подробности под катом



Google AdWords

Шановний видавцю AdSense,

Нам приємно чути, що Ви отримуєте позитивні результати від роботи з Google AdSense. Щоб сприяти розвитку Вашого успіху, ми пропонуємо Вам ознайомитись із службою Google AdWords та отримати безкоштовний ваучер на розміщення реклами в Google AdWords вартістю 200 грн. Ваші об'яви розміщуватимуться вгорі та збоку на сторінці результатів пошуку в Google, а також на відповідних тематичних веб-сайтах.
Легкий початок

1. Щоб зареєструватися та отримати безкоштовний заохочувальний кредит, перейдіть до веб-сайта https://adwords.google.com.ua і дотримуйтесь інструкцій майстра з реєстрації.
2. Після проходження процесу реєстрації увійдіть до свого аккаунту AdWords на веб-сайті https://adwords.google.com.ua, перейдіть на вкладку "Мій обліковий запис", потім - на вкладку "Способи платежу".
3. Уведіть платіжну інформацію для активації нового облікового запису. Щоб отримати безкоштовний заохочувальний кредит, уведіть наведений нижче код ваучера:

хххххххххххх

4. Натисніть на кнопку "Продовжити" та вкажіть решту платіжної інформації. Натисніть "Зберегти та активувати", щоб завершити процес установки.

Зауважте, щоб оплатити ваучер на розміщення реклами, необхідно надати платіжну інформацію (реквізити кредитної картки або іншого способу платежу), а також бути новим рекламодавцем AdWords - ваучер надається лише для вперше створених облікових записів AdWords; цей ваучер необхідно використати до хх/хх/08.

Щоб створити обліковий запис, потрібно внести плату за активацію, еквівалентну сумі 5 доларів. Якщо Ви виберете метод післяплати за допомогою кредитної або дебетової картки, плату за активацію облікового запису буде знято з суми заохочувального кредиту перед його застосування до облікового запису. Якщо Ви виберете метод попередплати, Вам доведеться внести мінімальну початкову плату в розмірі 10 доларів (з якої буде вирахувано плату за активацію) для активації облікового запису, перед тим, як заохочувальний кредит буде внесено на рахунок. Докладні положення й умови наведено нижче.

Успіхів у роботі з AdWords!

Колектив Google AdSense
Не бажаєте отримувати такі повідомлення від Google?

Увійдіть до свого облікового запису AdSense і змініть мовні та контактні налаштування на вкладці "Мій обліковий запис".

*Загальні положення й умови*
Застосування умов і положень. Заохочувальний кредит надається лише новим клієнтам системи Google AdWords, які самостійно здійснили онлайн-реєстрацію на веб-сайті adwords.google.com.ua і чиї облікові записи існують не більше чотирнадцяти днів, починаючи з дня, коли був зазначений код підтримки. Використання системи Google AdWords і повернення заохочувального кредиту здійснюється в разі згоди з умовами створення об'яв, правильної реєстрації та прийняття існуючих умов і положень щодо розміщення реклами. Заохочувальний кредит буде автоматично переведено на Ваш новий обліковий запис Google AdWords одразу після введення рекламного коду та зазначення зручних методів оплати. Якщо Ви виберете метод післяплати, плату за активацію облікового запису (наразі складає 5 доларів) буде знято з суми заохочувального кредиту перед його застосування до Вашого облікового запису. Якщо Ви виберете метод попередплати, Вам доведеться внести мінімальну початкову плату (з якої буде вирахувано плату за активацію) для активації облікового запису, перед тим, як заохочувальний кредит буде внесено на рахунок. Вам буде виставлено рахунок за витрати на рекламу в разі перевищення суми заохочувального кредиту. Ви особисто відповідаєте за виплату всіх відповідних податків. Якщо Ви не бажаєте, щоб Ваші витрати перевищили суму заохочувального кредиту, слід контролювати дію облікового запису та призупинити або припинити перебіг кампаній перед тим, як буде досягнуто відведеної суми. Заохочувальний кредит не підлягає передачі, його не можна продавати або обмінювати. Якщо Ви зазначите, що операції у Вашому обліковому записі Google AdWords слід здійснювати у валюті, відмінній від тієї, у якій надається заохочувальний кредит, то фактична сума кредиту може зазнавати впливу коливання курсу валют. Компанія Google Ireland Limited і (або) будь-яка дочірня компанія, що надає послугу AdWords у Вашій країні, може змінити або скасувати цю пропозицію будь-коли з будь-якої причини. Заохочувальний кредит надається клієнтові лише один раз. Термін дії пропозиції закінчується хх/хх/08. Пропозиція не діє там, де вона є забороненою або обмеженою законодавством. Google і AdWords є торговими знаками корпорації Google Inc., зареєстрованими в США та інших країнах. Використання Вами цього ваучера та (або) заохочувального кредиту означає, що Ви погоджуєтеся з цими положеннями та умовами.


Прочитать полностью...